Traditioner


På balletskolen har vi igennem en årrække fået nogle faste traditioner, som vi både er glade og stolte ved. Tilmelding til de fleste af vores traditioner foregår via Event. De vil altid først være at finde på Event, når vi åbner op for tilmelding. I bliver informeret når vi åbner for tilmelding til en pågældende begivendhed, men hold gerne løbende øje med eventsiden.

Vi gør opmærksom på, at alle begivenheder er frivillige, men når eleven har tilmeldt sig og betalt, kan det ikke refunderes, hvis man efterfølgende, stopper, fortryder, bliver syg eller ikke kan alligevel. 

 


Frit valg af træningstøj
I ugen op til alle skoleferier, er der frit valg af tøj. Det betyder, at uniformerne i den uge kan lægges på hylden og eleverne kan selv vælge, hvad de ønsker at træne i, så længe, at det er træningstøj. De skal dog fortsat bærer håret i en knold og have balletsko på.

Tilmelding kræves ikke til denne tradition og der er ingen ekstra udgift forbundet med dette.

 


Se på
På balletskolen er det ikke tilladt for andre end eleverne at være i salen når der undervises. Det betyder, at forældrene skal opholde sig i venteafdelingen, hvis de er på balletskolen. Men vi ved, at mange forældre er spændte på, hvad eleverne lærer og eleverne vil gerne vise, hvad de har lært. Vi har derfor hvert år en Se på uge, som i år ligger i uge 50. Der vil i den uge blive ændret lidt på holdtiderne, men det bliver I informeret om.

Tilmelding kræves ikke til denne tradition og der er ingen ekstra udgift forbundet med dette.

 


Lucia
Hvert år i december går Den Klassiske Balletskole Lucia optog igennem Waves Shoppingcenter. Det er en sjov, smuk og hyggelig tradition.

Tilmelding foregå via Event. Der er ingen krav om billet for tilskuere.

 


Sommerforestilling
Balletskolen afholder, hvert år sommerforestilling. Her er alle elever inviteret til at optræde (undtagen miniballet, da de er for små). Det er en kæmpe oplevelse for eleverne, da den bliver afholdt på Det Kongelige Teater udelukkende for Den Klassiske Balletskole. Det giver forældre, søskende, bedsteforældre m.m. mulighed for, på den smukke scene at se, hvad der har været øvet på igennem hele sæsonen. 

Der er mødepligt til ekstra træninger og generalprøver, hvis man tilmelder sig disse forestillinger.

D. 22. april 2023 holder vi 10 års jubilæumsforestilling.
D. 12. maj 2024 holder vi sommerforestilling.

Tilmelding og betaling sker via Event.
Tilskuerbillet foregår igennem Det Kongelige Teater. I bliver informeret når der åbnes for salg.

 


Store Balletskoledag
Hvert år afholder Det Kongelige Teater, Store Balletskoledag. Det gør de søndage i marts og april, hvor de inviterer en række balletskoler til at komme og optræde. Der er ca. 5-8 balletskoler, som optræder på samme dato. Den Klassiske Balletskole deltager hvert år. Det er en kæmpe oplevelse for elever, såvel som forældre at se en forestilling på den flotte scene. Vores forestilling varer ca. 20 min. - men hele forestillingen skal man sætte ca. 2 timer af til. Vi skal selvfølgelig med igen næste år, hvor det bliver i marts, at vi skal optræde. Datoen er endnu ukendt.

Der er mødepligt til ekstra træninger og generalprøver, hvis man tilmelder sig denne forestilling.

Tilmelding og betaling sker via Event.
Tilskuerbillet foregår igennem Det Kongelige Teater. I bliver informeret når der åbnes for salg.

 


Jubilæum for elever
Når en elev på balletskolen har gået 5 eller 10 sammenhængende år, så hylder vi dem i slutningen af vores sommerforestilling.
De bliver kaldt på scenen, hvor de modtager diplom og en blomst til klapsaver fra de mange elever og publikum.

 


Workshops
Vi har samarbejde med en række dygtige dansere, bl.a. inde for Det Kongelige Teater. Dem afholder vi workshops med i løbet af året. Disse workshops er meget populære, men vi kan desværre ikke dele datoer med jer endnu, da det afhænger af dansernes travle kalender.

Tilmelding og betaling sker via Event.