Traditioner/EventsPå balletskolen har vi igennem en årrække fået nogle faste traditioner, som vi både er glade og stolte ved. Tilmelding til de fleste af vores traditioner foregår via Event. De vil altid først være at finde på Event, når vi åbner op for tilmelding. I bliver informeret når vi åbner for tilmelding til en pågældende begivendhed, men hold gerne løbende øje med eventsiden, og i særdeleshed med deadline for tilmelding.

Vi gør opmærksom på, at alle begivenheder er frivillige, men vi har en forventning om, at elever som tilmelder sig 2. del af sæsonen deltager til vores Sommerforestilling og til Store Balletskoledag, da undervisning vil være fokuseret på det.

Alle tilmeldinger er bindende.
 Frit valg af træningstøj
I ugen op til alle skoleferier, er der frit valg af tøj. Det betyder, at uniformerne i den uge kan lægges på hylden og eleverne selv kan vælge, hvad de ønsker at træne i, så længe, at det er træningstøj. De skal dog fortsat bærer håret i en knold og have balletsko på.
 Se på dage
På balletskolen er det ikke tilladt for andre end eleverne at være i salen når der undervises. Det betyder, at forældrene skal opholde sig i venteafdelingen, hvis de er på balletskolen. Men vi ved, at mange forældre er spændte på, hvad eleverne lærer og eleverne vil gerne vise, hvad de har lært, derfor holder vi hvert år en uge med `Se på dage´. 

Der vil i den uge blive ændret lidt på holdtiderne, men det bliver I informeret om.

Tilmelding kræves ikke til denne tradition, og der er ingen ekstra udgift forbundet med dette.
 Lucia
Hvert år i december går Den Klassiske Balletskole Lucia optog igennem Waves Shoppingcenter. Det er en sjov, smuk og hyggelig tradition.
Alle elever fra 5 år kan deltage.

Datoen for Lucia 2024 er ikke oplyst endnu.

Tilmelding foregå via Event. Der er ingen krav om billet for tilskuere.
 Store Balletskoledag på Det Kongelige Teater 
Hvert år afholder Det Kongelige Teater "Store Balletskoledag". Det gør de søndage i marts og april, hvor de inviterer en række balletskoler til at komme og optræde. Der er ca. 5-8 balletskoler, som optræder på samme dato.

Det er elever fra niveau 2 og op, som kan tilmelde sig dette event. Vi har en forventning om, at alle elever (fra niveau 2 og op) som tilmelder sig 2. del af sæsonen deltager, da det er vores Sommerforestilling (læs mere herunder), samt Store Balletskoledag, som der er fokus på.

Der er mødepligt til ekstra træninger og generalprøver, hvis man tilmelder sig.

Det er en kæmpe oplevelse for elever, såvel som forældre. Vores del af forestilling varer ca. 20 min. - men hele forestillingen skal man sætte ca. 2 timer af til. Denne forestilling er kun for niv. 2 og op.

Vi har ikke datoen for Store Balletskoledag i 2025 endnu.

Tilmelding og betaling for eleverne sker via Event.
Tilskuerbillet foregår igennem Det Kongelige Teater. I bliver informeret når der åbnes for salg.

 Sommerforestilling for Den Klassiske Balletskole på Det Kongelige Teater
Balletskolen afholder, hvert år sommerforestilling. Her er alle elever inviteret til at optræde. Vi har en forventning om, at alle elever der tilmelder sig 2. del af sæsonen deltager, da det er den forestilling der er fokus på.

Der er også ændret skema i ugerne op til forestillingen, det vil påvirke elever der ikke deltager, da de ikke kan undervises i de uger. 

Der er mødepligt til ekstra træninger og generalprøver, hvis man tilmelder sig.

Vores Sommerforestilling foregår på Det Kongelige Teater og den dag er udelukkende for Den Klassiske Balletskole. Det giver forældre, søskende, bedsteforældre m.m. mulighed for, på den smukke scene at se, hvad der har været øvet på, igennem hele sæsonen. 

Næste Sommerforestilling ligger søndag d. 18. maj 2025.

Tilmelding og betaling for eleverne sker via Event.
Tilskuerbillet foregår igennem Det Kongelige Teater. I bliver informeret når der åbnes for salg.
 Jubilæum for elever
Når en elev på balletskolen har gået 5 eller 10 sammenhængende år, så hylder vi dem i slutningen af vores sommerforestilling.
De bliver kaldt på scenen, hvor de modtager diplom og en blomst til klapsaver fra de mange elever og publikum.
 Workshops/events
Vi afholder løbende workshops og events. Nogle er arrangereret af vores egne dygtige undervisere, og så har vi også et samarbejde med en række dygtige dansere, bl.a. inde for Det Kongelige Teater. I kan altid følge med under Events og se om der er noget i kalenderen.

Tilmelding og betaling sker via Event.