Gratis Prøvetime


Uge 7 er sidste chance for prøvetimer. Vi holder vinterferie i uge 8.
Fra mandag d. 27. februar til og med søndag d. 23. april tilbyder vi IKKE prøvetimer, da vi øver til 2 kommende forestillinger på Det Kongelige Teater.

Skulle I ønske en prøvetime er I velkommen til at kontakte os efter d. 23. april.


Vi tilbyder nye elever en gratis prøvetime. Det giver eleven mulighed for at opleve undervisningen og stemningen på balletskolen, og det giver os en mulighed for at vurdere, om eleven er sat på det rette hold.

Såfremt eleven ønsker at fortsætte på balletskolen efter prøvetime, skal eleven tilmeldes holdet og balletuniform skal købes i balletskolens fysiske butik.

Tilmeldingen/betalingen skal være registeret inden næste undervisning, for at eleven kan deltage. Er tilmeldingen ikke registreret inden næste undervisning, venter eleven med undervisning til tilmeldingen er registreret hos os.

Vi har to sæsoner på balletskolen: August - december, samt januar - juni. Starter eleven i en sæson der allerede er skudt i gang, så betales der kun fra den måned eleven tilmeldes og resten af perioden. Eksempel: En elev ønsker at starte i slutningen af februar måned. Betalingen dækker hele februar og sæsonen ud.

Ønsker I en prøvetime, så start med at oprette en profil på eleven. Skriv derefter til os og informer om elevens fulde navn, så finder vi dette rette hold til en prøvetime. Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at skrive til os.