Praktisk information


Betaling
Hver sæson er delt op i to betalingsperioder: 1. perioden: August - December, og 2. periode: Januar - Juni.

Starter eleven midt i en periode, betaler man kun for de måneder, der er tilbage af sæsonen, inkl. hele den måned eleven starter i.

Priser for perioderne kan ses, ud fra hvert hold på tilmeldingssiden. Priserne dækker også de ekstra træninger der er i forbindelse med bl.a. sommerforestilling.

Eleven er først garanteret en plads på holdet, når betalingen er registreret. Tilmeldingen er bindende for hele den igangværende sæson, og betaling refunderes derfor ikke, hvis eleven vil stoppe midt i sæsonen. Det samme gør sig gældende ved tilmelding til events/forløb. Når eleven har tilmeldt sig og betalingen er registreret, så er den bindende.  

 Hustandsrabat

Er der mindst 2 personer fra samme husstand der ønsker at modtage undervisning, tilbyder vi en rabat på 10%, når I tilmelder jer alle holdene på en gang.
Ønsker I at gøre brug af rabatten, skal I sende en mail med navnene på de elever der skal tilmeldes, samt hvilke hold de skal gå på, så sender vi en mail med link til betaling fratrukket de 10% 

Bemærk: Rabatten kan ikke kombineres med træningstilbuddet nedenfor, Power Hour hold og konkurrenceforløb.

 Træningstilbud

Hvis en elev ønsker at gå på mere end 3 hold ugentligt har vi et træningstilbud. Betal for de 3 dyreste hold og få 75% rabat på alle efterfølgende hold.

Ønsker du at benytte dig af den mulighed, så tilmelder du dig først de 3 dyreste hold på normalvis via hjemmesiden. Herefter sender du os en mail, hvor du skriver, hvilke ekstra hold, du gerne vil tilmeldes. Vi sender så træningstilbud med de 75% fratrukket.

Bemærk: Træningstilbud kan ikke benyttes på konkurrenceforløb og Power Hour. Og det kan ikke kombineres med husstandsrabat.
 


Uniform (Tøj, sko og hår)

På Den klassiske Balletskole bærer næsten alle elever uniform. Det sikrer et ensartet udtryk og giver en samhørighed på holdene, men der er undtagelser.

Klik her for at se uniformer og priser.