Om Den Klassiske Balletskole

Hos Den Klassiske Balletskole lægges der stor vægt på det faglige, og at undervisningen foregår under de bedste vilkår. Det er en seriøs balletskole, hvor man skal tilmelde sig, hvis man kan lide at danse ballet, vil lære noget og udvikle sig. På balletskolen har vi fokus på et højt niveau, derfor har vi også relativt få elever på alle hold, da det er den bedste måde, at vi kan komme omkring alle eleverne på. Vi fokusere meget på rettelser, så alle børn, unge og voksne lærer klassisk balletteknik korrekt.

Vi tilbyder en gratis prøvetime, hvor eleven deltager i undervisningen. Efter prøvetimen tager vi en samtale om, hvorvidt vi kan placere eleven på et hold på Den Klassiske Balletskole. Det er ikke et krav, at man har danset ballet før, for at komme til en prøvetime.

Den Klassiske Balletskoles balletundervisning foregår smilende og disciplinerende. Vi har bl.a. holduniformer, da det giver samhørighed på holdet.

I kan se alle hold på vores holdplan og tilmelde jer til en prøvetime under “Holdplan” eller “Tilmelding“. Ellers kan I kontakte os direkte på mail eller telefon.

Børnefødselsdag på Den Klassiske Balletskole

Vi har flere gange haft stor succes med børnefødselsdage på balletskolen. Derfor har vi valgt, at tilbyde det som et fast tilbud for både nuværende elever på balletskolen og for andre der har interesse for ballet eller dans. Vi kan sammensætte fødselsdagen som i ønsker. Vi har lokaler til rådighed, så i kan komme i god tid og pynte op. Ofte består fødselsdagen af en times balletundervisning, hvor alle kan følge med og derefter kan børnene hygge sig med kage/boller m.m. Udover undervisning er lokalerne til rådighed til jer, så I kan lege osv. inden fødselsdagen slutter. Vi er beliggende I Waves Shopping Center i Greve som også består af legepladser og andre aktiviteter for børn.

Det koster 1.500 KR. at holde sin børnefødselsdag hos os. Dette dækker undervisning, lokaler og kostumer. I skal selv medbringe pynt/mad.

Vi glæder os til at fejre endnu flere fødselsdage på balletskolen.

For nærmere information omkring børnefødselsdage kontakt balletskolen.

Balletskolens undervisere

Den Klassiske Balletskole ledes af Claudia Victoria Friedrich. Claudia er tidligere balletelev hos Det Kongelige Teaters Balletskole og danser fra Peter Schaufuss Balletten. Hun er uddannet balletlærer i London hos Royal Academy of Dance. Hun har 12 års erfaring som underviser og været indenfor dansen og balletten i 21 år. Claudia underviser i klassisk ballet og står for koreografi af Den Klassiske Balletskoles forestillinger.

Balletskolen har fornøjelsen af, at have Andreas Kaas som underviser. Andreas er solodanser ved Det Kongelige Teater og har været på Det Kongelige Teater i 16 år. Andreas underviser balletskolens søndagshold i klassisk ballet.

Victoria Hyldebrandt Falck-Schmidt er Korpsdanser ved Det Kongelige Teater og underviser hos Den Klassiske Balletskole. Viktoria underviser søndagshold i klassisk ballet.

Moderne ballet undervises af Pernille Philipa Friedrich. Pernille har været indenfor dans i 24 år og er uddannet hos De Danske Danseskoler. Udover det har Pernille undervist i forskellige stilarter på diverse danseskoler.

Sophia Savino underviser balletskolens yngste hold i klassisk ballet. Sophia har gået på balletskolen i 5 år og går selv til moderne ballet og på balletskolens niveau 7 hold.

Laura Esmark Kristensen underviser i klassisk ballet og moderne ballet. Laura har danset i størstedelen af sit liv og går selv på balletskolens niveau 7 hold. Laura har undervist på Den Klassiske Balletskole i sidste sæson, og i denne sæson vil Laura udvide og have endnu flere hold.

Sørine Holm har undervist på Den Klassiske Balletskole i 3 år. I år udvider hun med flere hold og byder ind med mere moderne ballet på balletskolens holdplan. Sørine danser selv klassisk ballet på niveau 7 og er uddannet indenfor moderne dans/moderne ballet. 

Diplomer

image2

image4

image3